A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Гніванський центр первинної медико-санітарної допомоги" Гніванської міської ради

Новини

Всесвітній День боротьби з меланомою !!!

В рамках Всесвітнього Дня боротьби з меланомою є можливість пройти огляд , провести ранню діагностику, профілактику меланоми та раків шкіри - на базі ПРЦО проводиться місячник діагностики меланоми та інших онкологічних захворювань шкіри. Місячник буде тривати до 19 червня 2022 року. В цей період в кабінеті №1 хіміотерапевтичного корпусу ПРЦО ( перший поверх) в робочі дні з 9.00 до 14.00 лікар-онколог буде проводити прийом пацієнтів за попереднім записом на прийом.

09:22 26.05.2022

ЗАПРОШУЄМО НА ВАКЦИНАЦІЮ!!!

   В умовах війни особливо уважно слід дотримуватись календаря профілактичних щеплень і намагатися не пропускати планову вакцинацію. Всі, хто зараз покинув свої домівки або не мають можливості звернутись до лікаря, з яким було укладено декларацію, можуть отримати необхідні щеплення у найближчому медичному закладі. Вакцинувати дитину можна в будь-якому медичному закладі, де є вакцини. Для цього не потрібно укладати нову декларацію із педіатром (лише за бажанням).

14:51 16.05.2022

Шановні внутрішньо переміщені особи з дітьми, які проживають на території Гніванської МТГ!

   В нашому центрі ви можете безкоштовно зробити щеплення вашій дитині згідно Календаря щеплень без укладання декларації з лікарем.  Звертайтесь за адресами: Гніванська АЗПСМ - м. Гнівань Соборна, 89 Могилівська АЗПСМ - с. Могилівка  Перемоги, 2 Селищенської АЗПСМ - с. Селище Травнева, 2 Телефон для консультацій - 067-42-55-804. Бажаємо здоров'я вам та вашим родинам!

14:01 06.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень