A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Гніванський центр первинної медико-санітарної допомоги" Гніванської міської ради

Новини

Не мовчи!

 Домашнє насильство – це не внутрішньосімейна справа чи особливості родинного спілкування. Це протиправні дії, яким немає виправдання та про які не можна мовчати! В Україні існують закони, які захищають Вас від насильства.

11:31 24.02.2020

ОБЕРЕЖНО, ГРИП!

  За даними МОЗ та Громадського здоров'я у цьому епідемічному сезоні циркулюють чотири штами вірусу, а найстрашнішим є вірус типу А - його ще називають "свинячий грип" (часто дає ускладнення - вірусну пневмонію). Симптоми грипу: висока температура (з'являється не у всіх); кашель - рідше, біль у горлі, біль у м'язах; головний біль, озноб, втома; інколи діарея та блювота ( особливо у дітей). У перший же день захворювання зверніться до лікаря. На ранніх стадіях можна швидко та без ускладнень вилікувати грип.

12:40 29.01.2020

ПРО НОВИЙ КОРОНАВІРУС (nCoV), ВИЯВЛЕНИЙ У ПРОВІНЦІЇ ХУБЕЙ, КИТАЙ

Коронавіруси (CoV) - це велике сімейство вірусів, деякі з яких викликають хвороби у людей, починаючи від звичайної застуди і закінчуючи більш важкими захворюваннями, такими як близькосхідний респіраторний синдром (MERS-CoV) і важкий гострий респіраторний синдром (SARS-CoV), а інші поширюються серед тварин, включаючи верблюдів, кішок і кажанів. В окремих випадках коронавіруси тварин можуть еволюціонувати і інфікувати людей, а потім поширюватися серед людей, як це спостерігалося при MERS і SARS.

12:05 29.01.2020

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ЦУКРОВИМ ДІАБЕТОМ - 14 листопада!

 Діабет – це хронічне захворювання, при якому підшлункова залоза не виробляє достатньої кількості інсуліну або ж організм не може ефективно використовувати вироблений інсулін. Інсулін – це гормон, який регулює рівень цукру (глюкози) у крові.

12:22 14.11.2019

29 ЖОВТНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ІНСУЛЬТОМ

Щорічно 29 жовтня у всьому світі відзначається Всесвітній день боротьби з інсультом, який був заснований Всесвітньою організацією по боротьбі з інсультом в 2006 році. Мета його - привернути увагу населення до проблеми мозкових інсультів та закликати до термінових активних дій в загальній боротьбі проти цього захворювання.

08:57 29.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень