A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Гніванський центр первинної медико-санітарної допомоги" Гніванської міської ради

На Вінниччині діятиме телефон "гарячої лінії" щодо коронавірусу

Дата: 13.03.2020 15:01
Кількість переглядів: 471

На Вінниччині діятиме телефон

На Вінниччині по номеру екстреної меддопомоги 103 діятиме цілодобова "гаряча лінія" для населення. Її завдання інформувати жителів області щодо отримання медичної допомоги у разі появи симптомів, схожих на коронавірус COVID-19. У Вінниці також доступна телефона лінія "Цілодобової варти" 15-60.

Про це повідомляють у Вінницькій обласній державній адміністрації.

12 березня про створення "гарячої лінії" розповів Голова обласної державної адміністрації Владислав Скальський на брифінгу для представників ЗМІ регіону.

Як повідомив міський голова Вінниці Сергій Моргунов, жителі обласного центру можуть також звертатись за телефоном "Цілодобової варти" 15-60. За ним можна отримати фахову консультацію медика щодо коронавірусу з 9 до 18 години. 

Звертаюсь до усіх, хто впродовж останніх двох тижнів перебував у місцях поширення COVID-19, обов’язково повідомляти про це, інформувати про стан свого здоров’я. За наявності симптомів ГРВІ, необхідно залишатися вдома, уникати контактів з іншими людьми та викликати сімейного лікаря додому. А в разі його відсутності – телефонувати на 15-60. Такий алгоритм дій необхідний, щоб стримати поширення коронавірусу.

Він також зазначив, що на "лінію" радять телефонувати всім, хто перебував у країнах із зареєстрованими випадками COViD-19 у разі погіршення самопочуття, навіть, якщо під час перетину кордону проблем зі здоров’ям не було виявлено.

Телефон цілодобової гарячої лінії: 103


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень